Over Stichting Maatschappelijk Vastgoed

Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV) heeft als doel om huisvesting op maat te realiseren op het gebied van integrale huisvesting van onderwijs, kindcentra en zorg. De stichting bestaat sinds 2008 en is gevestigd in Alkmaar. SMV opereert landelijk samen met een aantal vaste samenwerkingspartners en ambassadeurs.

 

Wat doet Stichting Maatschappelijk Vastgoed

SMV ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting op maat voor gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen. SMV ontwikkelt maatschappelijke huisvesting voor de verhuur vanaf 1.500m².

Samen met alle betrokken partijen brengt Stichting Maatschappelijk Vastgoed de behoefte en wensen in beeld en wordt gewerkt aan een oplossing voor het veelvoorkomende probleem van geringe bekostigingsmogelijkheden bij de huisvesting van maatschappelijke voorzieningen.

Het concept Huren als een Eigenaar vormt de basis. Met het gemak van huren en het gevoel van eigendom blijft het mogelijk om maatschappelijke functies te voorzien van een goed onderdak. SMV ontwikkelt volledig non-profit (dus zonder winstdoelstelling) en maakt het mogelijk om, op basis van een financieel model, binnen het bekostigingsstelsel integrale huisvesting te realiseren. Het gaat hierbij uitsluitend om duurzame huisvesting, energieneutraal en gasloos.

 

Meer weten over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.