Kindcentra

Bij de realisatie van maatschappelijke huisvesting kijkt Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV) of het mogelijk is om functies samen te brengen om zo efficiëntere huisvesting te realiseren. In combinatie met onderwijs en ontmoeting wordt er vaak ook voor gekozen om kinderopvang of zelfs zorginstellingen onder hetzelfde dak thuis te brengen.

SMV heeft inmiddels ruime ervaring met het bij elkaar brengen van diverse maatschappelijk partners in één programma om zo samen een integrale huisvesting te vormen. SMV richt voor dit doel een beheerstichting op en exploiteert deze onder de laagst mogelijke kosten. Huurlasten worden hierdoor op een zo laag mogelijk niveau gehouden en investeringen kunnen daarmee weer volledig gericht zijn op het bieden van goede opvang en zorg.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van integrale maatschappelijke huisvesting? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij denken graag met u mee.

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.