Oplevering IKC Fortuna in Woensdrecht

Datum: woensdag 12 juni 2024

Nadat in juni 2023 de bouw officieel van start ging was het op 10 juni 2024 eindelijk zover; de officiële oplevering van IKC Fortuna in Woensdrecht!

Winters bouw & ontwikkeling B.V. kon na een gezamenlijke inspectie het gebouw overdragen aan Stichting Maatschappelijk Vastgoed. Onder toeziend oog van de architect Carree architecten en de partners van TES Groep en Van Delft Groep kon vervolgens de sleutel worden overhandigd aan de huurders van IKC Fortuna. De Lowys Porquinstichting zal zowel onderwijs als kinderopvang in het gloednieuwe gebouw aanbieden en de gemeente Woensdrecht wordt huurder van de gymzaal.

 
Tot en met de zomervakantie wordt er door iedereen nog hard aan gewerkt om het gebouw gebruiksklaar te maken zodat na de vakantie de leerlingen op deze mooie plek het nieuwe schooljaar kunnen starten.


SMV heeft het gebouw ontwikkeld en voor de exploitatie een beheerstichting opgericht. Met dank aan de inzet van alle partners kon dit energie neutrale gebouw worden gerealiseerd op een mooie plek in de kern Woensdrecht.

 

De oplevering van het gebouw is vastgelegd door ZuidWest TV en via onderstaande link te zien:

Integraal Kindcentrum in Woensdrecht bijna klaar voor gebruik (zuidwestupdate.nl)

Gerelateerd project

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.