Hoogste punt bereikt voor IKC Fortuna in Woensdrecht

Datum: donderdag 14 december 2023

Na een periode van hard werken werd 13 december 2023 het hoogste punt bereikt bij de bouw van IKC Fortuna in Woensdrecht. Na een rondleiding door het gebouw werd de vlag gehesen en samen met alle betrokkenen geproost en genoten van een winterse maaltijd.

 

Winters bouw & ontwikkeling B.V. werkt samen met TES Groep en Van Delft Groep in opdracht van Stichting Maatschappelijk Vastgoed aan de realisatie van IKC Fortuna. Het gebouw, naar ontwerp van Carree Architecten, dat naar verwachting vanaf aankomend schooljaar in gebruik wordt genomen, biedt onderdak voor onderwijs en kinderopvang van de Lowys Porquinstichting en een gymzaal voor gemeente Woensdrecht.

 

Het gebouw krijgt een totaal omvang van ruim 2.600 m2 en wordt volledig energieneutraal gerealiseerd. SMV ontwikkelt het gebouw en voor de exploitatie van het gebouw is een speciale beheerstichting opgericht.

 

Het bereiken van het hoogste punt en de rondgang door het gebouw is vastgelegd door ZuidWest TV en via onderstaande link te zien:

https://www.zuidwestupdate.nl/nieuws/nieuwbouw-fortuna-in-woensdrecht-bereikt-hoogste-punt/

Gerelateerd project

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.