Routebeschrijving

Komende vanuit Amsterdam

Neem de A9 richting Alkmaar; rij aankomende bij Alkmaar (AZ stadion) rechtdoor richting ring Alkmaar Oost (N242). Vervolgens neemt u de tweede afslag richting bedrijventerreinen Overdie, Boekelermeer en Laanenderweg. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Vervolgens slaat u gelijk weer rechtsaf en komt u op de Robijnstraat. U rijdt met de bocht mee naar rechts en vervolgens naar links. U slaat vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

Nummer 68 is te vinden in het voorste gebouw aan de rechterzijde op de eerste verdieping. U kunt op de begane grond op de bel drukken.

Komende vanuit Den Helder

Neem de N9, ring Alkmaar West. U vervolgt de ringweg tot en met knooppunt Kooimeer. Op de rotonde neemt u de tweede afrit  richting ring Alkmaar Oost (N242). U rijdt over de Smaragdweg met aan de rechterzijde het AZ stadion. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor onder het viaduct door. Bij de tweede rotonde neemt u de tweede afrit richting ring Alkmaar Oost (N242). Vervolgens neemt u de eerste afslag richting bedrijventerreinen Overdie, Boekelermeer en Laanenderweg. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Vervolgens slaat u gelijk weer rechtsaf en komt u op de Robijnstraat. U rijdt met de bocht mee naar rechts en vervolgens naar links. U slaat vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

Nummer 68 is te vinden in het voorste gebouw aan de rechterzijde op de eerste verdieping. U kunt op de begane grond op de bel drukken.

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.