Kindcentrum Keucheniusstraat Zutphen

Periode:

2019 - 2024

Opdrachtgever:

Activiteiten:

Ontwikkeling en exploitatie van een kindcentrum voor primair onderwijs, speciaal onderwijs, kinderopvang, jeugdzorg en revalidatie. Het gebouw zal een omvang krijgen van circa 4.200 m2 BVO en energieneutraal worden uitgevoerd middels een eigen bodemenergiesysteem en een dak met zonnepanelen. Het binnenklimaat wordt geregeld middels vloerverwarming en -koeling, aangevuld met luchtverwarming en -koeling. Ten behoeve van de exploitatie wordt Stichting Gebouwbeheer Zutphen opgericht.

Het kindcentrum vervangt de bestaande huisvesting van basisschool De Waaier van Stichting Archipel, het Mozaïek van Stichting Archipel voor speciaal basisonderwijs, de Wegwijzer van Stichting Gelderveste, de Anne Flokstraschool voor speciaal onderwijs van De Onderwijsspecialisten, de kinderopvang De Speeldoos van Stichting Zozijn, aangevuld met revalidatieruimten voor Klimmendaal en een gemeentelijke gymzaal.

Gerelateerde nieuwsberichten

Intentieovereenkomst Kindcentrum Keucheniusstraat Zutphen ondertekend

Vandaag is de intentieovereenkomst voor het Kindcentrum Keucheniusstraat in Zutphen…

Lees verder »

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.