Kindcentrum De Berk Kaatsheuvel opgeleverd

Datum: maandag 12 juli 2021

Afgelopen week is Kindcentrum De Berk in Kaatsheuvel opgeleverd. Winters Bouw & Ontwikkeling heeft, naar ontwerp van Carree Architecten, een prachtig energieneutraal gebouw gerealiseerd voor de leerlingen van bassischolen de KlimOp en Theresia van Stichting Leerrijk!. Ook Kinderopvang Midden Brabant heeft een plek gekregen in De Berk.

Het gebouw kent een omvang van ongeveer 1.700 m┬▓ en is voorzien van een eigen bodemenergiesysteem, zonnepanelen en zowel lucht- als vloerverwarming en koeling. De Berk is gefinancierd door de BNG Bank en voor de exploitatie van het gebouw heeft SMV Stichting Gebouwbeheer Leerrijk! opgericht.

 

SMV wenst de kinderen van de beide bassischolen heel veel leerplezier in dit mooie nieuwe onderwijsgebouw.

 

 

Gerelateerd project

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.