Kindcentrum De Berk Kaatsheuvel geopend

Datum: maandag 11 oktober 2021

Donderdag 7 oktober 2021 is op feestelijke wijze Kindcentrum De Berk in Kaatsheuvel geopend.
Nadat het gebouw in de zomerperiode is opgeleverd en ingericht hebben de kinderen van basisschool DE BERK van Stichting Leerrijk! en Kinderopvang Midden Brabant na de zomervakantie het gloednieuwe gebouw in gebruik genomen.

Het energieneutrale gebouw dat door SMV, naar ontwerp van Carree Architecten, samen met Winters Bouw & Ontwikkeling, Van Delft Groep en TES Groep is gerealiseerd heeft een omvang van ongeveer 1.700 m² en is van alle gemakken voorzien. De leerlingen kunnen gebruikmaken van lichte lokalen, leerpleinen en een mooie speelzaal.

Tijdens de opening stelde SMV, samen met Winters Bouw & Ontwikkeling en de gemeente Loon op Zand een tegoedbon beschikbaar voor een aantal mooie bomen waarmee het schoolplein een groene inrichting krijgt.

SMV kijkt terug op een goed proces met alle betrokken partijen en wenst de gebruikers van De Berk heel veel plezier toe in dit mooie nieuwe onderwijsgebouw.

 

Gerelateerd project

Stichting Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt, financiert en exploiteert integrale huisvesting voor onderwijs, kindcentra en zorg.